VAPESON ENGANGS E CIG

Engangs e-cigaretter med nikotin og engangs e-cigaretter uden nikotin er alle engangs e-cigaretter med smag der kan bruges i mange situationer.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

VAPESON ENGANGS E CIG Der er 4 varer.

Aktive filtre

Engangs e-cigaretter

Engangs e cigaretter er et revolutionerende produkt, der har taget vaping-verdenen med storm. Det er et lille, let og bekvemt alternativ til traditionelle e-cigaretter, der gør det nemt at nyde en velsmagende vape uden, at skulle bekymre sig om at genopfylde eller oplade.

Engangs e cig er et af de mest populære produkter på markedet, og det har fået meget lovelig godkendelse fra vaping-samfundet. Det er enkel at bruge, det har flere smagsmuligheder, og det kommer med en pris, der ikke er for høj. Det er et godt valg for begyndere, der ønsker at prøve vaping, som er engangs e smog, da det er nemt at bruge og kommer med en endeløs mængde smagsmuligheder.

Engangs e cig

Dampmarkedet er et meget ungt marked, men til gengæld er det et marked med en ekstrem hurtig udvikling og mange producenter og endnu flere fantastiske produkter der er lige til at dampe. På kun få år er der opstået en global milliardforretningen med millioner af fans over hele jorden. Damp er det sunde og også meget billigere alternativ til almindelige cigaretter, hvor der inhaleres over 4000 giftige stoffer hver gang man tager et hiv af cigaretten. Tjek vores mange E cigaretter nu med damp.

Med e-cigaretter inhaleres harmløs damp tilsat et bestemt niveau af nikotin svarende til det dagligt antal cigaretter, som man så i eget tempo kan nedbringe, f.eks. hvis man ryger 20 cigaretter dagligt, kan man starte med et niveau på 20 mg. Nikotin er i sig selv ufarligt, men skaber selve afhængigheden, så at dampe kan være den nemme, billige og sjoveste måde at skodde smøgerne på. Ved at begynde at dampe, åbner sig en verden af muligheder.

Ikke blot kan du vælge blandt et utal af fantastiske og alverdens forskellige e-juice med hver sin smag og skønne nuancer, men også blandt en masse forskellige e-cigaretter. Nogle er små og handy og er nemme at tage med på job, andre er store og er perfekte til den daglige damp derhjemme. Men vidste du også, at cigaretter kan fås som engangsartikler? Tag et kig her og find endnu en fantastisk ting ved at dampe. Engangs e-cigaretter er kommet for at blive.

Ligesom med juice, findes der ikke blot et utal af e-cigaretter, men også mange forskellige modeller og typer – alle sammen med forskellige fordele. Helt overordnet findes 2 typer af e cigaretter med forskellige funktioner og muligheder. Hvor de såkaldte Mund-til-Lunge (MTL) primært henvender sig til nybegyndere eller til folk der gerne til have en cigaret-lignende oplevelse med en masse damp, er direkte-lunge sus e-cigaretter mere avancerede, og man kan justere temperatur og watt. Til disse muligheder hører også engangs cigaret der på flere måder adskiller sig fra traditionelle e-cigaretter, da det er et produkt der ikke kan genbruges. Vi vil starte med at gennemgå fordelene ved engangs-cigaretter, også kaldet ”Disposables”.

Fantastisk del af et effektivt og hurtigt rygestop

Det er alment kendt at rygning er skadeligt. Man bliver afhængig, og der inhaleres på daglig basis mange tusinde giftige stoffer, der skader både en selv og sine omgivelser. Det er dermed en ideel løsning at skifte til ecigaretter. Som allerede beskrevet slipper man så for de mange giftstoffer, og videnskabelige undersøgelser har slået fast, at dampning er 95% mindre skadeligt end tobak.

For mange er det svært at kvitte smøgerne, ikke blot pga. den fysiske afhængighed, men også fordi man savner at have noget i hånden samt at mærke dampen. Ved at dampe slipper man for mange lange og svære uger med abstinenser og ændringer af vaner, men under alle omstændigheder er dampning den bedste løsning. Man kan opsummere de vigtigste fordele i nedenstående:

- Det er et billigere alternativ. Ganske vist skal der købes noget udstyr, men det har hurtigt tjent sig ind, og man vil hurtigt mærke pengepungen blive tykkere.


- Kroppen udsættes for langt færre giftstoffer, hvilket allerede kan spores i kroppen efter få timer. Risikoen for både kort- og langtidseffekter som kræft, hjerte-kar-sygdomme og KOL nedsættes betragteligt.

- Du får det bedre fysisk, og dine omgivelser slipper for passiv rygning.

- Lugten bliver bedre.

- Engangs ecigaretter er en nem løsning – du skal ikke medbringe nye e-juices eller andet ekstraudstyr for at være sikker på at den ikke slipper op. Når den er ved at være brugt, kan du blot medbringe en ekstra, og så er du dækket ind – helt enkelt og ligetil.

Dampmarkedet er stort, så også her har vi været vidt omkring for at finde det bedste til dig inden for engangs e cig. De udvalgte modeller er alle ideelle muligheder for rygere, dampere eller enhver der vil have en enkel løsning og en kompakt enhed til at dampe. Selvom det tidligere blev beskrevet som det bedste til nybegyndere, er de også meget populære blandt erfarne vapere, da de kan bruges som backup hvis der skulle ske noget med de store e-cigaretter. Uanset situationen er det en god, billig og enkel løsning.

Det forholdsvis nye dampmarked har på kun få år udviklet sig meget. Engangs e-cigaretter er langt fra de gammeldags e-cigarer med langt flere muligheder med forbedret teknologi, forskellige nikotinstyrker og samlet set en forbedret dampproduktion. Med de udvalgte modeller er der noget for enhver smag med de skønneste, friskeste og lækreste smagsoplevelser inden for frugt, tobak, menthol, desserter og meget andet. Hvis du ønsker at gøre det nemt at dampe, er Easy to Smoke det helt rigtige sted for dig.

Engangscigaretter gør det Easy To Smoke

Normalt er det ikke sælgeren der lægger navn til en produktkategori, men her kunne man næsten tro at det var tilfældet. Engangs-cigaretter er den nemme variant til din e cigaret, og vi har som beskrevet været vidt omkring for at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste, ligesom med vores andre dejlige dampprodukter. Vi forhandler mange produkter og sørger for at tage nye ind kontinuerligt.

Lige så nemt det er at bruge engangs e-cigaretter, lige så nemt er det at handle hos Easy to Smoke. Hvis du mod forventning ikke finder den ønskede vare, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne, uanset om du er på jagt efter en eksotisk e juice, en ny e-cigaret eller en engangs e-cigaret der er lige til at tage med dig. Måske er du på jagt efter en ny subtank, fordi du som erfaren damper gerne vil bygge din egen e-cigaret, måske skal du bruge en ny klassisk e-juice, eller måske er du ryger der gerne vil have hjælp til at skodde smøgerne? Vi har det rette til alle, og vi hjælper gerne.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren damper, er engangs e-cigaretter sikkert også det rigtige for dig. I en travl hverdag kan det være besværligt konstant at skulle huske at fylde e-juice på tanken, og så er det bare skønt når den er klar til damp lige fra start. Du kan købe med forskellige smagsvarianter og ejuice for at variere smagen, og så er de ellers lige til at tage med når du skal ud. Det er den lette, nemme og enkle løsning, der både kan spare dig tid og penge hvis du er erfaren damper eller kan være en hurtig indføring i dampenes verden hvis du er nybegynder.

Gør dig selv en tjeneste og tag allerede nu et kig i dampens forunderlige verden hos Easy to Smoke.

Du kan vælge mellem disse smage inde for engangs e cigaretter fra Vapeson:

Crushed Menthol, Rounded MentholIced Menthol og Rounded Tobacco.

Ny kollektion med engangcigaretter

Få mere info omkring:  Engangs e cig