IVG AROMA

Har du nogensinde haft lyst til at kombinere smagen af klassisk dansk sommer med noget eksotisk? Har du overvejet, hvordan det ville være at kunne kombinere smagen af klassiske fuldmodne danske solbær med noget eksotisk som kiwi eller mango? Du behøver ikke længere investere mange penge i alt muligt til frugtskålen, men kan nu nøjes med at investere en brøkdel af pengene i nyt til dampoplevelser – det er også meget sjovere.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

IVG AROMA Der er 1 produkt.

Aktive filtre

IVG Aroma Terapien

Dampning er i forvejen det billige, sunde og generelt meget bedre alternativ til almindelige og meget skadelige nikotin-cigaretter, hvor der er over 6000 skadelige stoffer i hvert eneste hiv du tager. Allerede efter kort tid som damper efter et rygestop er du blevet sundere, raskere og rigere, da det på alle måder er bedre end at fortsætte med smøgerne.

Dampmarkedet bugner af tilbud, og hos Easy to Smoke har vi udvalgt det bedste af det bedste til dig. Hvis du har lyst til at prøve noget helt ekstraordinært inden for dampning, skal du prøve IVG Aroma – du vil hurtigt finde mange nye favoritter, uanset om du er til søde klassikere eller unikke eksotiske oplevelser. IVG er et britisk mærke, der har specialiseret sig i premium vapesaft. Det er et af de ypperste mærker på markedet, og det mærker du så snart dampen stiger.

At vælge I VG væske er det helt rigtige for dampere der elsker sommerdampe og store skyer. Som allerede nævnt er dampmarkedet et af de hurtigst voksende, men her har IVG alligevel formået at slå sig fast som en af de bedste og mest populære mærker. Deres speciale er at skabe tropiske og frugtagtige e-væsker, herunder smagsoplevelser som sodavand, frugt, slik og desserter. E-juices fra IVG fås i forskellige nikotinstyrker og flaskestørrelser.

Naturen er en stor inspirationskilde med mange bær- og frugtinspirationskilder, og med et hav af farver og skønne frugter kan vi fra IVG tilbyde smagskombinationer af højeste kvalitet. Hvis du ønsker en unik smag, skal du blot tilføje e-væske aroma koncentrat til e-cigaretten. Dette prisvindende brand er tilgængeligt i over end 50 lande og er globalt kendt som et eksklusivt mærke med mange muligheder.

De fantastiske koncentrationsblandinger er omhyggeligt sammensat med noget for enhver smag, både nybegynderen og den erfarne. IVG er Shake 'n' Vape, dvs. at du selv skal tilsætte et bestemt niveau af nikotin. Derefter skal væskerne rystes, blandes og så er du ellers klar til at dampe. Modsat andre aroma e væske, kræver IVG ikke flere dages modning, men er hurtigt klar til brug.

Dampmarkedet er som allerede nævnt et forholdsvist nyt marked, men siden 2016 har IVG været en dampende magtfaktor med e-væske aroma koncentrater. Erfaringen kombineret med konstant nytænkning har gjort at IVG globalt er anerkendt som et fantastisk og inspirerende brand med nogle unikke produkter. Der udvikles konstant nye smagsoplevelser og udfordrer de gængse smagskombinationer af bær og frugt. Med et kig på IVG vil du helt sikkert finde din nye dampfavorit og sikkert også flere.

Gør det Easy to Smoke – find det bedste fra IVG Aroma

Hos os finder du kun det bedste, og det gælder også IVG væske Aroma. Vi tilbyder dig creme de la creme af de bedste smagsoplevelser fra IVGs forskellige smagskombinationer, så du får de bedste og mest mindeværdige dampoplevelser. Hos Easy to Smoke er du altid garanteret en hurtig, sikker og nem handel, så du kan trygt kaste dig ud i dampen og koncentrere dig om det vigtigste – at få fundet en masse nye dampende skønne oplevelser og måske finde nye smagsretninger for din dampning. Alt er muligt med IVG Aroma og Easy to Smoke. Vi vil nu gennemgå nogle af vores absolutte favoritter.

IVG Summer Blaze 10ML

OBS! Dette er en Shake 'N' Vape.

Denne perle af en dampende e-juice leder tankerne hen på siciliansk limonade krydret med en perlerække af lækre modne sommerfrugter. Den er fremstillet af håndlavet tangy siciliansk limonade med en infusion af sommerfrugter, leveret i en short fill flaske i 10 ml flaske, der skaber en perfekt sommerdamp.

Når du damper, vil du næsten kunne se endeløse marker i sydens sol, der i vindens hede dampe emmer af frugt, vildskab og liv, som du længe vil mindes. IVG Summer Blaze aroma har et koncentrationsforhold på 50% VG (vegetabilsk glycerin) og 50% blandet PG (propylenglykol) fødevarearomaer, alt sammen naturligvis af høj kvalitet og saltnikotin. Med andre ord er det en perfekt blanding af MTL (Mouth To Lung) vaping! Denne vidunderlige aroma med den frugtige flydende smag er en nikotinfri e-væske shortfill, helt i henhold til alle TPD-regler og -bestemmelser og med koncentrationsforholdet mellem VG (vegetabilsk glycerin) og PG (propylenglykol) og madaromaer af højeste kvalitet.

Denne Shake 'N' Vape fra I VG smager af en masse blandede bær, bl.a. hindbær, brombær og blåbær blandet sammen i en lemonade. Den har tilmed også en kølende effekt. Du kan herunder læse, hvor meget nikotin du skal tilsætte for de forskellige nikotinstyrker. IVG Summer Blaze e-væske kommer på flaske i en 10 ml flaske, så dy lynhurtigt kan begynde at nyde denne dejlige smag. Smagen er let og frugtig, men vi lover at du længe vil huske det. Snyd ikke dig selv for denne fantastiske smagsoplevelse.

Den klassiske smag er forfinet med mange nuancer, og samlet set giver det en fantastisk damp. Da dette er Shake ´N´Vape, kommer væsken uden nikotin, dvs. du skal selv påfylde den og kan dermed selv bestemme niveauet. Denne e-væske smager af hindbær, brombær, blåbær og mint i en fantastisk lemonade.

                                                                         

IVG Kiwi Lemon Kool 10ML

Denne lille dampende perle emmer af eksotisk frugt med en lækker underliggende undertone af kølig is. Smagen er saftig og frisk med lækker kiwi og et strejf af kølende citron. Når du nyder denne fantastiske IVG Kiwi Lemon, kan du bare lukke øjnene, og så vil du føle at du er i eksotisk jungle med al den friske tropefrugt, blot i et køligere miljø.

Du vil længe mindes denne dampende åbenbaring. IVG Kiwi Lemon Kool er en tropisk citrus vape væske i den lyseste og lækreste farve, der både fanger smagen af søde citroner og tangy kiwier kombineret med kølig is, der tilsammen skaber en unik vape-oplevelse med en forfriskende udånding. Det er en oplevelse for både øjne og smagsoplevelsen, og du kan mærke den i hele kroppen.

IVG er et fantastisk mærke med et godt koncentrationsforhold mellem VG (vegetabilsk glycerin) og blandet PG (propylenglykol) med aromaer og fri base nikotin. Med andre ord er det en perfekt blanding til MTL (Mouth To Lung) vaping, og lige så uskadelig den er for sundheden, lige så dampende lækker og indbydende er den. Efter vores mening hos Easy to Smoke fungerer denne skønne kiwi-aroma bedst, når det bruges i et MTL Vape Starter Kit eller et Pod Kit. Aromaen er ren, hvilket vil sige at det er 100% PG.

Dette giver dig mulighed for at lave forskellige blandingsforhold alt efter hvilken base der bruges. Tag evt. også et kig på andet af vores fantastiske e-udstyr, så du altid er bevæbnet til at give dig selv de mest dampende skønne oplevelser og måske opdage endnu flere nye skønne sider ved dampning – dampen kan altid stige højere. Denne Shake 'N' Vape fra I VG smager som beskrevet af kiwi med en lille twist af citron og noget køling – dvs. denne skønne aroma kommer uden nikotin, så du selv kan dosere nikotinen. Jo længere du damper, jo mere kan man skære ned, men i eget tempo. Det retter sig efter det dagligt antal cigaretter, men nikotinen er i og for sig fuldstændig harmløst.

Når du blot undgår de over 6000 andre skadelige stoffer der indtages ved hvert hiv, vil du hurtigt opleve at din krop får det bedre , både sundhedsmæssigt, på pengepungen og bare generelt får det bedre. Denne e-væske giver mulighed for mange forskellige tykkelser på ens væske, derfor kan denne væske passes til de fleste typer e-cigaretter. Vi har klare anbefalinger til at ramme det passende niveau af cigaretter, og så finder man selv tempoet at trappe ned i.

                                                                         

IVG Strawberry Sensation 10ML

Har du nogensinde haft lyst til at smage dampende lækker jordbærslik med et strejf af mynte? Kig ikke længere, for muligheden er lige her – en unik mulighed for en dampoplevelse så sød og samtidig så stærk at du længe efter dampning vil mindes den. IVG Strawberry Sensation er en vandvandende jordbærblanding forfinet med lækkert slik og afrundet med en køleeffekt for en forfriskende og lækker smag. Det er en dampende åbenbaring af slik, is og skønne sommerjordbær, som vil gå gennem hele din krop længe efter dampning.

Du vil med sikkerhed komme til at købe denne flere gange. IVG er med denne Strawberry-smag et fantastisk mærke med et godt koncentrationsforhold mellem VG (vegetabilsk glycerin) og blandet PG (propylenglykol) med aromaer og fri base nikotin. Med andre ord er det den perfekt blanding til MTL (Mouth To Lung) vaping! Denne væske fungerer med forskelligt udstyr, så tag allerede nu et kig på, hvad Easy to Smoke kan tilbyde dig – vi har meget andet end e-væsker, så du kan vælge lige hvad du ønsker.

                                                                         

IVG Spearmint 10ML

Shake 'n' vape med smag af spearmint/mild mentol er den lækreste og friskeste pust i en dampende travl hverdag, hvor der kan være behov for en omgang forfriskende damp der samtidig vil forkæle dine sanser med en antydning af skøn tyggegummi. Som Shake N´Vape kan du bruge den i forskellige blandingsforhold og lige den base du ønsker.

Der er mange muligheder for forskellige typer tykkelser, så det kan tilpasses de fleste typer e-cigaretter. IVG tilbyder en lang perlerække af skønne oplevelser, men vi vil især fremhæve denne Spearmint. Den er på en gang både klassisk og har samtidig en masse kant og giver en dampoplevelse, som du vil længes efter længe de sidste dampskyer er lettet. Tag allerede nu et kig og lad dig inspirere til nye dampoplevelser som du vil mindes i lang tid.

                                                                         

IVG Riberry Lemonade 10ML

Riberry Lemonade fra IVG Mixer er en perfekt blanding af knuste solbær og vilde blandede bær kombineret med lækker læskende limonade som tilsammen giver en helt fantastisk smag. Med sin basis i en klassisk smagsoplevelse giver lemonade en god bund, som så forfines med de skønne bær i mange nuancer, der tilsammen løfter denne væske til nye højder.

Som en Shake ´N´Vape kommer den uden nikotin, så du selv kan tilsætte og vælge nikotinniveauet og dermed starte et sted med det rette antal daglige smøger og så trappe ned i dit eget tempo. Tag allerede nu et kig hos Easy to Smoke og lad dig inspirere til endnu mere lækker damp og skønne oplevelser, både de klassiske og de mere vovede og eksotiske. Måske foretrækker du de kendte og klassiske, men med IVG Aroma tør vi godt love dig at det kan betale sig at kaste sig ud i nye oplevelser.

                                                                     

                                                                                   

                                                            Fin smagen som passer til dit behov her: Aroma e-væske