EGO TYPE BATTERIER

Har du allerede en tank med eGo-gevind - eller foretrækker du af andre grunde dette gevind – finder du det populære eGo-gevind i denne kategori. Der er primært tale om runde, handy batterier med simpel funktionalitet, hvor alle kan være med, og batterierne passer til et hav af tanke.
Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

EGO TYPE BATTERIER Der er 3 varer.

Aktive filtre

KØB 2 STK.
SPAR 30 Kr.
PR STK. 107 Kr.

Vapeson eGo Batteri 2200 mAh
Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

  Vapeson eGo Batteri 2200 mAh

  Gratis Fragt

  VAPESON BATTERIER

  Vapeson eGo batteri 2200 mAh. Det har også en perfekt størrelse, som du kan holde i hånden, en nyligt tilføjet knap til at starte dampning og give information om batteriets kapacitet. Batteriet er udstyret med både 510 og eGo-gevind, som betyder...

  122 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  De mest brugte batterier til e cigaretter er eGo batterier

  En del af batterierne giver mulighed for at regulere outputtet enten som Variabel Volt eller Variabel Watt, og det er helt bestemt en smart funktion. På den måde har du mulighed for at regulere hvor varm, coil’en bliver, og dermed dampens smag og intensitet - vi har jo alle hver vores personlige smag og præference.

  Muligheden for at variere outputtet er også praktisk, hvis du skifter til en anden type coil og derfor har behov for at justere.

  Batteriet giver desuden giver et konstant output, når du har indstillet det – altså konstant damp og smag hele vejen igennem. Den luksus har du ikke med et almindeligt batteri, der yder mest ved fuld opladning og derefter gradvist ændrer output (og dermed dampens karakter), efterhånden som batteriet aflades.

  Mange af batterierne giver dig også mulighed for at vælge ønsket farve og dermed skabe din egen personlige stil.
  eGo-batterierne fra KangerTech findes i 4 størrelser: 650, 1100, 1300 og 2200 mAh, og med et batteri fra eGo er du godt på vej mod at få den bedste e-cigaret.