INNOKIN COILS

Hvis du har taget det yderst fornuftige valg at investere i et kit fra innovative Innokin, gør du i den forbindelse klogt i at tilkøbe forskellige løsdele. Med nye coils og tanke ved hånden kan du forlænge din e-cigarets levetid, og når dine coils eller din tank bliver nedslidt eller ødelagt, er det nemt og bekvemt for dig at kunne udskifte delen med det samme. På den måde kan du spare dig selv for ventetiden på nye dele og for at slide dine coils helt ned til bunden.
Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

INNOKIN COILS Der er 3 varer.

Aktive filtre

6921426601593

KØB 2 PK
SPAR 30 Kr.
PR. PK. 117 Kr.

5 stk. Innokin Prism T18E Coils 1.5 ohm
5 stk. Innokin Prism T18E Coils 1.5 ohm

  5 stk. Innokin Prism T18E Coils 1.5 ohm

  Gratis Fragt

  INNOKIN COILS 1119

  Endura T18E coils 1.5 ohm fra Innokin Innokin - Endura T18E 1.5 ohm Udskiftnings coil. Coilen er beregnet til Prism T18E Tanke. Med 24 præcisionsborede e-safthuller får du nok smag med det samme. 5 stk. i en pakke med 1,5ohm modstand....

  132 kr
  Inkl. moms
  Læg i indkøbskurv

  Coils til dit Innokin kit

  I denne kategori finder du coils til dit Innokin kit.

  Hvad enten du har investeret i Proton, Zlide, Zenith, Endura eller en femte model, har du investeret i en model, som er simpel og minimalistisk, men også robust og slidstærk i en klasse helt for sig.

  Innokin har gjort sig kendt som e-cigaretternes Rolls Royce med deres unikke design, robusthed og høje kvalitet – og så får du Innokins produkter til en særdeles rimelig pris.

  Hvis du endnu ikke har købt et kit fra Innokin, men indtil videre bare har ladet det blive ved tanken, kan du finde vores udvalg af Innokin kits her

  Slidstærke coils med rabat

  Vores coils til Innokin Endura T18 med en maksimal udgangseffekt på 14 watt fås i pakker med fem til kun 119 kroner – og du får dine coils endnu billigere, hvis du køber flere pakker ad gangen.

  Vi tilbyder nemlig en mængderabat på 10 kroner pr. pakke! Og med de ikke mindre end 24 præcisionsborede e-væskehuller får du masser af smag allerede fra første sug.

  Udskiftning af coils

  Alle tanke bruger coils, som er en sliddel, der holder fra alt mellem en og fire uger. Holdbarheden kommer an på, hvor ofte samt hvor meget man damper, men også hvilken væske, man damper. De tykkere og sødere e-væsker – typisk med smag af slik eller frugt - slider som regel mere på din coil end de tyndere væsker uden sødestoffer – det kan f.eks. være en væske med smag af menthol.

  En tommelfingerregel er, at din coil holder mellem to og tre uger, hvis du bruger din e-cigaret lige så ofte, som du ville tænde en smøg, hvis du røg 20 cigaretter om dagen. Damper du mindre end det, vil din coil derfor naturligvis holde længere.

  Ud over udskiftning af coils skal din tank ind imellem også skiftes, fordi den bliver slidt eller simpelthen går i stykker. Du kan finde vores udvalg af tanke til Innokin kits her

  Vi vil gerne hjælpe dig!

  Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsdel til dit kit, eller ønsker du vejledning før din næste investering, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvad end du er nybegynder eller erfaren damper – og vi har altid et godt tilbud til dig.