1100 MAH BATTERIER

I denne oversigt finder du batterier med kapacitet på 1100 mAh. Det vil sige batterier i mellemstørrelsen, som typisk vil kunne holde omkring en dag pr. opladning, hvis du har et normalt forbrug. Damper du mere intensivt på din e-cigaret, kan du med fordel overveje en højere kapacitet.

Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

1100 MAH BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

Lille eGo 1100 mAh batteri

Den kvalitetsbevidste bør se efter batterier på minimum 1100 mAh, hvis der skal være et fornuftigt forhold mellem holdbarheden pr. opladning og prisen. Grundprisen for et elektronisk batteri dækker den avancerede styringselektronik – ekstra rå batterikapacitet koster ikke særlig meget. Eksempelvis fås Ego One-batteriet i grundudgaven med 1100 mAh – men det fås også i en variant med 2200 mAh. Det vil sige 100 % mere kapacitet for kun 20 % forøgelse af prisen.

1100 mAh-batterierne er oppe i en størrelse, hvor man kan begynde at tænke på Sub-ohm. Batterierne kan levere en rimelig ydelse, men batteriets levetid er selvfølgelig begrænset, da Sub-ohm bruger meget strøm. Husk, at coilen skal have en værdi på mindre end 1 ohm, hvis du vil benytte Sub-ohm.

Du kan få gode batterier til rimeligt billige priser, men ofte går kvalitet og pris hånd og i hånd, og derfor er de lidt pebrede batterier som regel de bedste – men uanset, hvad du søger, har vi med garanti et godt tilbud til dig!