1300 MAH BATTERIER

Med et 1300 mAh-batteri vil man som regel kunne dampe på sin e-cigaret gennem hele dagen på en enkelt opladning. Selve levetiden på en opladning er lidt længere end for de mindre batterier, men når batteriet kan holde hele dagen, kan man oplade det om natten, så den længere ladetid ikke får nogen betydning.
Læs mere >>

Fremvisning af billeder:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og e væsker med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist alle billeder på hjemmesiden.

Acceptere at få fremvist produkt billeder

1300 MAH BATTERIER Der er 1 produkt.

Aktive filtre

eGo 1300 mAh batteri

I denne kategori finder du de bedste 1300 mAh-batterier – for eksempel af mærket Aspire, der har flere forskellige gode produkter i mellemklasse-batterierne – især batteriet i modellen eGo er superpopulært.

Flere af batterierne fås i forskellige farver, og langt de fleste kommer med variabelt output, som giver mulighed for at justere efter personlige præferencer.

Et batteri med 1300 mAh ligger lige på grænsen til de lidt kraftigere batterier, og du bør derfor generelt overveje dit behov. Der er ikke kæmpestor forskel på prisen på batterier i hhv. mellemklassen og de helt store, så hvis du overvejer, om Sub-ohm kan være en mulighed for dig, er der mange fordele ved at vælge et større batteri – eller evt. skifte til et mod.

Der er naturligvis tale om en ekstra investering, men med et mod får du generelt flere features, og det er en stor fordel at kunne udskifte de løse batterier.

På den måde betaler du fremover kun for batterierne og slipper for at udskifte andet, hvis du ønsker at opgradere. Ikke alle mods har dog udskiftelige batterier, så vær opmærksom, hvis du påtænker at investere i et mod.