Kundeservice

Prismatch

Hos Easy to Smoke tilbyder vi prismatch, da det for os er en æressag at tilbyde de bedste priser inden for et af de største sortimenter.

Vi matcher derfor konkurrenters priser, hvis du finder en vare billigere end hos os. Finder du en identisk vare billigere hos en konkurrent, matcher vi altid prisen hvis blot du kontakter os hurtigst muligt med belæg for den billigere pris.

Du kan også få refunderet prisdifferencen, hvis du allerede har købt varen hos Easy to Smoke. Kig nedenfor for at se betingelserne for prismatch:

Betingelser for prismatch

 • Easy to Smoke prismatcher kun mod konkurrenter med dansk CVR-nummer samt online shops med .dk-domæne såfremt at leveringssted er i Danmark. Dvs. vi prismatcher ikke indkøbssteder som Amazon og lig.

 • Det konkurrerende tilbud skal være gældende og kunne dokumenteres i købsøjeblikket, dvs. vi skal modtage belæg for det billigere tilbud med dataangivelse.

 • Varen skal være på lager hos den konkurrerende virksomhed.

 • Er købet allerede gennemført hos Easy to Smoke hvor du efterfølgende ser en billigere pris hos en konkurrent, kan du fra købsøjeblikket og 7 dage frem kontakte os med henblik på et prismatch.

 • Serviceydelser såsom levering, porto, ekspedition mv. er ikke omfattet af prismatch.

 • Easy to Smoke udøver ikke prismatch på massetilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagtilbud, timetilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl, abonnementer mv.

Er du i tvivl, hvorvidt en vare er omfattet af prismatch, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail med et belæg for den billigere vare hos en konkurrent. Så vil vi hurtigst muligt undersøge sagen og kontakte dig.

Sådan opnår du prismatch

Varen er billigere hos en konkurrent

Sælges en vare billigere hos en eller flere af vores konkurrenter, skal du blot medbringe dokumentation (bon, billede, annonce, tilbudsavis eller andet) fra konkurrentens til os, helst pr. mail. Varen sælges derefter til samme pris hos os.

Prismatch på vores webshop

Ved ordreafgivelsen kan du i kommentarfeltet angive, at den pågældende vare ønskes prismatchet samt linke til konkurrentens pris. Efter købet er gennemført går vi manuelt ind og tilpasser produktets pris, så du kommer til at betale den retmæssige pris. Easy to Smoke vil så manuelt tilpasse produktets pris så snart vi har modtaget bestillingen i systemet, og der trækkes så et mindre beløb.

Efter købet opdager du, at varen kan købes billigere et andet sted

Har du gennemført en bestilling hos Easy to Smoke og finder så bagefter ud af at den kan fås billigere, kan du op til 7 dage efter købstidspunktet kontakte os for at få prismatch. Mod forevisning af dokumentation (bon, billede, annonce, tilbudsavis eller anden dokumentation) udbetaler vi så prisdifferencen. Du kan altid kontakte kundeservice på telefon +45 6077 5062 eller via mail kontakt@easytosmoke.dk hvis du er i tvivl om prismatch. Vi er klar til at hjælpe, så vi kan yde en dampende god kundeservice.


Hvordan afmelder jeg mig nyhedsbrev eller sms

Der er flere forskellige måder at afmelde vores nyhedsbrev på. Du kan altid selv gøre det, og du kan også kontakte os for at gøre det. Og er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os.

1. På hjemmesiden:

Har du oprettet et abonnement på nyhedsbrevet på vores hjemmeside, men ikke længere ønsker at modtage det, kan du gå ind på www.easy-to-smoke.dk, logge ind og herefter klikke ind på ”Min konto”, hvor du så kan afmelde nyhedsbrevet.

2. Kontakt kundeservice:

Kontakt os på tlf. 6077 5062 eller via mail kontakt@easytosmoke.dk,så kan vores kundeserviceafdeling hjælpe med at afmelde dig.

Find her: Kundeservice

3. Link i nyhedsbrev:

I alle nyhedsbreve udsendt fra Easy to Smoke, kan du i bunden afmelde dig nyhedsbreve. Du skal bare klikke på linket og indtaste de ønskede oplysninger.

Klik her: Log ind til nyhedsbrev

4. Via kundeservice:

Kontakt os på tlf. 6077 5062 eller via mail kontakt@easytosmoke.dk,så kan vores kundeserviceafdeling hjælpe med at afmelde dig


Slet dine kundeoplysninger

Har du oprettet en konto på vores hjemmeside og ønsker denne slettet, skal man kontakte kontakt@easytosmoke.dk og oplyse navn samt e-mail på den konto, man ønsker slettet. For at lukke din kundekonto, skal du ligeledes henvende dig til kundeservice, enten pr. telefon eller email.

Når kontoen lukkes ned, vil der ikke kunne gennemføres flere køb, og følgende vil ske:

 • Det optjente vil blive slettet.
 • De indtastede oplysninger vil blive slettet, men vi vil opbevare oplysningerne i henhold til europæisk og dansk lovgivning
 • Du vil hverken modtage tilbud eller nyhedsbreve fra os længere, medmindre du tilmelder dig igen.

Følgende oplysninger vil blive opbevaret og slettet i henhold til gældende lovgivning:

 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Fornavn og efternavn
 • Postnummer

Slet alle oplysninger om mig

Ønsker du at få slettet dine oplysninger, bedes du kontakte os for videre sagsbehandling, så det sker i henhold til gældende lovgivning. Når dine oplysninger slettes, kan Easy to Smoke ikke genskabe oplysningerne igen, så kunden mister optjent bonus mm.

Alle indtastede oplysninger anvendes kun af vores eget firma, så ingen oplysninger bliver videregivet.

Du kan altid kontakte Easy to Smoke på alle hverdage kl. 09.00 - 16.00 for at få hjælp, eller hvis du har spørgsmål. Vi er der for dig – enten på mail kontakt@easytosmoke.dk eller telefonnummer 6077 5062.


Hvordan har priserne på cigaretter ændret sig med tiden?

Priserne på cigaretterne har ændret sig en del de sidste år. I dag ligger prisen for en pakke cigaretter typisk et sted imellem 37-45 kr. alt efter mærke og længde på cigaretterne.

Herunder er der en lille tabel, der viser en oversigt over prisstigningen på cigaretterne fra år 1990-2000.


Guide til opsætning af SMS funktion ved betaling

Hvis du ikke ønsker at bruge Nemid til at gennemfører betalingen eller hvis du ikke bruger Nemid appen (fysisk Nemid i pap, godtages ikke længere til køb på webshops i DK), kan du altid vælge at modtage en engangskode på SMS.

Denne løsning kan bruges hvis beløbet er af en vis størrelse. Dette kræver at telefonnummeret er koblet på betalingskortet, men det kan du altid gøre på Nets hjemmeside (www.nets.eu/3ds).

Brug nedenstående guide for sikre og gode købsoplevelser hos Easy to Smoke og flere andre webshops. Men gennemfør eller indtast aldrig personlige oplysninger, hvis du er usikker på om det er en reel shop.

Klik på ”Tilmeld mobilnummer og kodeord til dit kort

Tryk næste

Indtast det 16-cifrede kontonummer.

Log derefter ind med dit Nemid

Først indtaster du et kodeord der også skal bruges fremefter ved onlinehandel. Herefter indtastes mobilnummeret, så du kan modtage engangskoder på SMS for sikker handel på nettet.

Når du har modtaget en engangskode på SMS, skal den indtastes her og bekræftes.

Du skal nu igen logge på med NemID der nu er koblet til dit betalingskort. Du kan nu nemt og hurtigt, men ekstremt sikkert gennemføre bestillinger hos Easy to Smoke.


NemID og 2-trins godkendelse

Bekræft din identitet

Ud over at ville tilbyde vores kunder de bedste produkter til de billigste priser, er vi også meget opsatte på at give dem en tryg og sikker oplevelse når de handler. I dag bliver internetsvindel desværre stadig mere almindeligt, så der er en masse regler der skal overholdes for at kunne gennemføre et køb og verificere sin identitet hos Easy to Smoke.

Vi beskytter dine oplysninger for at beskytte alle og enhver. Ud over overholdelse af gældende bankregler, europæiske som danske, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål, eller hvis du mener at dine oplysninger er blevet misbrugt på vores site. Vi tager vores kunders datasikkerhed meget alvorligt, da vores forretningsmodel ud over de bedste produkter bygger på tillid hos kunden, og vi ønsker at honorere denne tillidserklæring.

Når du handler hos Easy to Smoke, skal du bekræfte din digitale identitet for at sikre både dig og os bl.a. imod svindel ved onlinehandel (fx ved stjålet kort). Det kan foregå på 2 forskellige måder

Bekræftelse via NemID

Som alternativ til ovenstående kan du godkende købet via NemID. Her skal du først indtaste liver NemID brugernavn og din adgangskode og en bestemt udvalgt kode fra nøglekortet, NemID nøglevisereb eller NemID appen. Bemærk at hver kode kun kan bruges en gang, men at nøglekortet vil bede om en specifik kode.

Når alle koder er brugt, sendes automatisk et nyt kort. Vi beder dig dog være opmærksom på at der efter den 28. december 2020 ikke kan bruge NemID-nøglekort af pap til at godkende køb over nettet. I stedet kan du bruge NemID-appen, og har du ikke en smartphone eller iPhone, kan du købe en NemID-nøgleviser hos Nets eller få tilsendt en engangskode via sms.

Bekræftelse via sms

Gennemføres købet via SMS, modtager du en sikkerhedskode på telefonen, som skal indtastes sammen med den personlige kode. Der sendes en ny engangskode for hver gang der handles online.

Denne betalingsmetode kræver, at betalingskortet et knyttet til dit mobilnummer. Læs mere her om, hvordan du gør eller du kan kontakte din bank. Vores ekspertise er mere i dampen, men ved akut behov kan du altid kontakte os.

Tjek altid at beløbet og virksomheden stemmer med de indtastede oplysninger før betalingen gennemføres, så du undgår at blive snydt, uanset betalingsmetoden.