E-vype

E-pod/vype

E-pod/vype

Vype er et veletableret brand i dampverdenen der med sin helt enestående teknologi har taget dampen til nye højder. Med et lukket POD-system er e-cigaretten unik, giver noget helt særligt i oplevelsen og benytter sig af engangs-POD’s. det gør det så meget nemmere for dig, da du ikke skal døje med at sammensætte e-væsken, da alt nødvendigt allerede er i POD´en. POD´nen skal bare sættes i Vype pennen, og så kan dampen ellers bare slippes løs for fuldt drøn.

Du kan vælge imellem et hav af smagsvarianter – og se, der kommer den svære del. Easy to Smoke har et utal af skønne smagsoplevelser, så det kan være svært kun at vælge en. Heldigvis er udvalget så billigt, at man ikke behøver at begrænse sig til 1 smag, men kan prøve en masse uden at blive ruineret.


Se mere: E-cig pod


Hvad er Vype?

Lanceret i Storbritannien tilbage i 2013 som en af de første på det det spirende dampmarked var Vype med til at kickstarte e-cigaretternes popularitet som et alternativ til de almindelige tobakscigaretter.

Ikke alene er damp billigere, sundere, sjovere og bedre for omverdenen – det personificerer simpelthen alt, hvad Vype står for, og det skal du også drage fordel af.

Brandet Vype eksporterer i dag til mere end 25 forskellige lande og er blevet et af de største og bedst kendte brands på verdensplan inden for e-cigaret-industrien, og det med god grund.

Markedet bugner af e-cigaretter og nye smagsoplevelser, men det er bestemt ikke alle der er af lige høj kvalitet.

Som alle andre nøje udvalgte mærker hos Easy to Smoke lever Vype op til og overstråler krav til sikkerhed, etik og smag. Vypes vision er at tilbyde alternativer til de mere traditionelle nikotinprodukter af allerhøjeste kvalitet, hvis smag brænder sig fast på nethinden som en positiv oplevelse.

Med et hav af lækre produkter er Vype i sandhed en dampende sværvægter der er svær at komme udenom – bl.a. har den populære e-cigaret Vype ePen 3 for andet år i træk vundet ”Product of The Year” i Storbritannien.

På et konstant foranderligt marked med stor national og international konkurrence er det en fantastisk bedrift og giver lyst til at præsentere dette fantastiske brand for dig. Vype har gjort det ekstra nemt for dig som forbruger.

Ved at benytte sig af et lukket POD-system med præfyldte lukkede kapsler gør Vype det ekstremt nemt at være damper og prøve nyt af.

Find her: Pods vape

Du skal blot udskifte POD’sene, når du løber tør for e-væske. Der er altså ikke behov for at blande e-væske, du skal aldrig have besværet med at fylde på e-cigaretten eller vente på at rygevæsken har ”modnet” længe nok. Det hele bliver bare sjovere, nemmere og mere dampende med Vype.

Den eneste opgave der pålægges damperen, er at vælge mellem alt det, som Vype har at tilbyde. I og for sig er det også en stor opgave når der er så meget der frister, uanset hvilken smag man har.

Du kan også let skifte imellem de forskellige smage løbende. Hvis du en aften får lyst til at dampe en anderledes smag, er det ekstra belejligt med Vype - du tager ganske enkelt bare tager POD’en ud, og sætter en anden i. måske er du i hverdagen mest til klassiske smage som tobak, frugt eller slik, men elsker at være vild og eksperimenterende til fester, og så er det jo heldigt at man bare kan skifte POD´en. Det er hurtigt, nemt og brugervenligt for helt fantastiske smagsoplevelser.

Epods


Vype hos Easy to Smoke

Nøglen til et varigt rygestop

Du kan trygt og sikkert handle dine produkter fra Vype hos os.
Ud over et særligt udvalg af produkter fra Vype fører Easy to Smoke kun højkvalitetsprodukter, og det er også er tilfældet med Vype.


Alle produkter kommer fra gode troværdige, dygtige og kvalitetsbevidste virksomheder der ud over at levere de bedste produkter også har de højeste standarder. Det er alment kendt og bredt accepteret, at e-cigaretter er langt bedre end almindelige cigaretter – faktisk argumenterer flere fagfolk for, at der er lige så store fordele ved at begynde at dampe som at holde helt op med at ryge.


95% af problemerne med rygning er ikke nikotindelen, men derimod forbrænding af nikotinbladene.

Når du brænder tobak, frigives der tusindvis af kemikalier, som rygeren indtager hver eneste gang man tager et hiv af en smøg. Af disse stoffer er mange kræftfremkaldende når de sætter sig i lungerne og har mange andre uheldige egenskaber, der kan medføre dårligere livskvalitet, tidlig død og mange andre ubehagelige ting.

I modsætning til elektroniske cigaretter sker der ikke nogen forbrænding af tobak når man damper. Der brændes blot ufarlig e-juice, og det eneste potentielt farlige stof er nikotinen, der dog ikke skader mere end at skabe afhængighed uden at være skadeligt. Man vælger selv sin nikotindosis ud fra det daglige antal cigaretter og kan så i eget tempo nedtrappe og til sidst stoppe helt.

Mange vælger dog fortsætte med at dampe bagefter, da det er dejligt og ufarligt og bibeholder følelsen af damp omkring sig. Engelske eksperter har i en større undersøgelse konkluderet, at dampning i forhold til cigaretrygning indeholder 95% færre skadelige stoffer, så der er faktisk ingen undskyldninger for at fortsætte med at ryge. Tværtimod giver den maser af grunde og motivation til at begynde med at dampe for først nedtrapning og senere totalt rygestop.

Selvom e-cigaretter er omkring 95% mindre skadelig end rygning, ved næsten halvdelen af befolkningen ikke at det er langt mindre skadelig end rygning. Dette tal er dog fortsat faldende dag for dag ved at fortsætte med at forske og udvikle e-cigaretten og de mange fordele. Det er også derfor, at Easy to Smoke er en af branchens fyrtårn i Danmark der perfekt kombinerer tradition og respekt for dampens håndværk med nyeste muligheder og de bedste brands.

Om end det ikke er en automatisk genvej til rygestop, er e-cigaretter en af de bedste måder til i hvert fald at nedtrappe. Både unge og ældre har bedst af at skodde cigaretterne, og oftest er det ikke nikotinen man søger, men derimod damp og smag. Her kan de med fordel vælge e-cigaretter, da man bibeholder damp og smag, der dog hverken er afhængighedsskabende eller skadelige.

Læs mere: Rygestop

Rygestop

Rygning brænder penge, damp lader formuen stige dag for dag

Vi hører ofte hvor dyrt det er at ryge, så der er masser af penge at spare ved at stoppe med at ryge.

Det er helt korrekt, men præcis hvor meget man kan spare, afhænger af hvor meget man ryger i hverdagen, og hvor meget du kommer til at bruge på e-cigaretter, og hvordan du bruger din e-cigaret. Som med alt andet er der lidt startudstyr at anskaffe sig, men med et standardforbrug på omkring 10-15 cigaretter om dagen, kan man sagtens spare over 1000 kr. om måneden.

E-cigaretter har en minimal duft, og den lille smule duft er meget neutral og på ingen måde generende. Lugten ved vaping er meget lav, så man kan i princippet dampe overalt og sammen med alle og enhver uden at genere nogen, om end der er regler for hvor man må dampe nogle steder. Man skal dog være opmærksom på at nogle smagsoplevelser er mere intense end andre og kan genere omgivelserne.

Ude i det fri kan du næsten altid dampe løs med god samvittighed.


Derfor Easy to Smoke – det er bedst at stoppe med at ryge

Derfor Easy to Smoke – det er bedst at stoppe med at ryge

Som allerede beskrevet er der maser af sundhedsmæssige fordele ved at stoppe med at ryge. En anden ikke ofte nævnt, men stadig vigtig fordel er forbedret smags- og lugtesans. Pludselig dufter morgenkaffen meget tydeligere, og man kan smage flere nuancer i maden.

Det sker allerede efter få dage uden cigaretter, og der skabes naturligvis en anden duft og stemning i hele boligen.

Du kan observere følgende fordele ved at skodde smøgerne og starte med at dampe: Ingen tjære, valg af nikotin, lugtesans tilbage, lungekapacitet forbedres, Blodcirkulationen øges.

Læs mere: Rygestop

Når du skal vælge Vype, skal du overveje følgende:

Vægt:

Vægten og måden at holde e-cig på er dog noget man lyn hurtigt venner sig til, men der findes meget lette engangs e-cigs og standard e-cigaretter der ofte er lidt tungere samt de mere avancerede modeller, der oftest er de tungeste. Man vænner sig dog hurtigt til den valgte vægt.

Smag:

Selve oplevelsen ved at dampe ligger i e-juicens smag. Hvor dampen skabes i e-cigaretten, er selve dampens essens en direkte udløber af den valgte smag. Vype kommer i en bred række af smagsoplevelser, lige fra frisk mentol over stærk tobak, sød slik og frisk frugt samt meget andet, så du kan få det præcist som du vil have det.

De fleste dampere vælger at bruge en klassisk e- væske med tobak eller mentol til at starte med, men da e-juice ikke er specielt dyrt prøver de fleste at eksperimentere med smagene.

Dampverdenen med Vype er med andre ord din legeplads for sjove eksperimenter med sjove, skønne og specielle smagsoplevelser. Tag allerede nu et kig hos Easy to Smoke - ud over Vype fører vi adskillige andre mærker af både e-cigaretter og e-juices, så du kan få præcis den oplevelse du ønsker.

Du kan blande oplevelser præcis, som du ønsker.

Se mere: E juice smag